Byggprocess

Vårt mål är att ge våra kunder energisnåla, välbyggda och snygga hus så kostnadseffektivt som möjligt. En ”win-win” för miljön, framtiden, er och oss!

Vi designar ditt boende, monterar byggsatsen och sätter upp våra klimatskal (ytterpanel) på plats.

1 – Idé och design

Dina möjligheter är obegränsade när det gäller design och modell. Endast fantasin sätter gränserna! Vi använder oss av duktiga arkitekter som tillsammans med dig utformar ditt drömboende, bostadsprojekt eller företagsfastighet inom ramen för våra byggsatser. Alltifrån en charmig 1700-talsherrgård till en futuristisk glob är möjlig. Populärt just nu är våra underbara egendesignade Attefallshus.

2 – Byggsats

Vi använder oss av en teknik som kallas för SIP´s (Structual Insulated Panels). Det är en typ av panel eller byggelement som sammanfogas till moduler som vi bygger våra hus med. Detta gör oss kostnadseffektiva och vi kan strukturera våra leveranser så effektivt och miljövänligt som möjligt. Byggsatserna placeras därefter enkelt på plats!

Läs mer om vår unika teknik här.

3 – På plats

Våra moduler sätts upp av 3-4 personer inklusive kranförare på plats. Enkelt, smidigt och med minsta möjliga byggavfall. För miljön är detta bästa alternativet – Du är med och bidrar till grönt byggande!

TEXT

TEXT

TEXT

TEXT